ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έβαλε κάμερες παρακολούθησης και έλεγχε όλη την περιοχή ο 42χρονος

ΕΠ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Έβαλε κάμερες παρακολούθησης και έλεγχε όλη την περιοχή ο 42χρονος

Χειροπέδες σε 42χρονος από την Επαρχία Λάρνακας φόρεσε η ΥΚΑΝ μετά και τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στην οικία του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διεξήγαγαν το απόγευμα της Τρίτη (15/05)  βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε οικία που βρίσκεται χωριό της επαρχίας Λάρνακας.

Κατά την άφιξη των μελών της ΥΚΑΝ, ο 42χρονος αντέδρασε, έσπρωξε μέλος της Αστυνομίας με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Σε έρευνα που έγινε, εντός της οικίας, εντοπίστηκε ένα κυλινδρικό πλαστικό δοχείο που περιείχε δύο καλαμάκια με άσπρη κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνη, καθώς επίσης και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη μεθαμφεταμίνης.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντός της οικίας ανευρέθηκε ένα σύστημα – καταγραφέας συνδεδεμένο με 5 κάμερες ασφαλείας, εκ των οποίων οι δύο κάμερες, κατέγραφαν σε δημόσιο χώρο και σε μεγάλη απόσταση από την εν λόγω οικία.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Αμμοχώστου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE