ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τον έψαχναν στην Βαρσοβία τον βρήκαν στην Κύπρο

ΑΕΡ. ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Τον έψαχναν στην Βαρσοβία τον βρήκαν στην Κύπρο

Ανδρας από την Πολωνία που ήταν εκζητούμενος στη Βαρσοβία συνελήφθη από την Αστυνομία για υποθέσεις πλαστογραφίας και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις τρειςτα ξημερώματα της Τετάρτης (16/5) ο άνδρας αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας από το εξωτερικό, συνοδευόμενος από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας.
 
Ο Πολωνός μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου και κρατείται ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.
 
Ο συλληφθείς ήταν εκζητούμενος στην Βαρσοβία δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης για υποθέσεις που αφορούν αδικήματα κατά παράβαση του περί παρεμπόδισης και καταπολέμησης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, απάτη σχετιζόμενη με ηλεκτρονικό υπολογιστή, πλαστογραφία, απόσπαση χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
 
Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 26/7/2016 με 1/8/2016 στη Λάρνακα και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE