Αιφνιδίασαν με Ράγιος!

Αιφνιδίασαν με Ράγιος!

Μετά την ανακοίνωση για την επέκταση του συμβολαίου του Bίκτορ, «έσκασε» και η ανακοίνωση για την παραμονή του Ράγιος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ριζώνει» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο Αρχηγός!

 Αναλυτικά:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Ρούμπεν Ράγιος μέχρι το 2020, με δικαίωμα ανανέωσης του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο.

Ο 31χρονος επιτελικός μέσος τη φετινή περίοδο σε σύνολο 34 συμμετοχών στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει 5 φορές ενώ μετράει και 8 ασίστ.

Ευχόμαστε στο Ρούμπεν Ράγιος να πανηγυρίσει ακόμα περισσότερες νίκες και επιτυχίες με τα χρώματα της Ανόρθωσης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE