«Πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ ο Σωκράτης»!

«Πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ ο Σωκράτης»!

Ο… μεταγραφολόγος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αναφέρει πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα γίνει η πρώτη μεταγραφή της Άρσεναλ στην μετα-Βενγκέρ εποχή!

Θέμα χρόνου παρουσιάζεται η μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ από τον… ειδικό Ιταλό Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «η πρώτη αγορά στην μετα-Βενγκέρ εποχή θα είναι ο Παπασταθόπουλος της Ντόρτμουντ, για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Η υπόθεση είναι πολύ κοντά στο να τελειώσει»!

Εδώ και μέρες υπάρχει έντονο «φλερτ» ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές (με πληθώρα δημοσιευμάτων σε Αγγλία-Γερμανία) κι όλα συνηγορούν στο ότι ο Έλληνας στόπερ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, στη… νέα εποχή των «κανονιέρηδων».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοσίευμα χαρακτηρίζεται φαβορί για τον πάγκο ο Μίκελ Αρτέτα (μέχρι πρότινος βοηθός του Γκουαρντιόλα στη Σίτι), αν και «παίζουν» κι άλλα ονόματα για να αντικαταστήσουν το… βαρύ φορτίο του Αρσέν Βενγκέρ μετά από 22 χρόνια.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

ΠτΔ: «Κανένα σχόλιο» για το απειλητικό μήνυμα - Επιβεβαίωσε ότι στις 10 Φεβρουαρίου έρχεται η ντι Κάρλο στην Κύπρο

Ό,τι κρίνει η Βοηθός ΓΓ των ΗΕ κα Ρόζμαρι ντι Κάρλο ότι μπορεί να βοηθήσει, η ανταπόκριση από δικής μας πλευράς είναι θετική, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι η κα ντι Κάρλο θα βρίσκεται στην Κύπρο στις 10 Φεβρουαρίου.