Η τελευταία single παίκτρια του ‘Power of Love’ μόλις… τρελάθηκε!

Η τελευταία single παίκτρια του ‘Power of Love’ μόλις… τρελάθηκε!

Τι μπορεί να πάθει κάποιος που λαμβάνει μέρος σ’ ένα ριάλιτι σχέσεων και δεν καταφέρνει να βρει το ταίρι του; Η Κλαούντια Πασκουαλίνι δίνει την απάντηση!

 

Η Κλόε, όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες της, είναι η μοναδική διαγωνιζόμενη του Power of Love που παραμένει… ελεύθερη κι ωραία μετά από τρεις μήνες συμμετοχής στο παιχνίδι.

Παρά τις εκκλήσεις της προς την παραγωγή να της φέρει τον τρελό, όπως η ίδια χαρακτηρίζει τον άνδρα που θα μπορούσε να ερωτευτεί, η Acun Medya δεν έχει ακόμα εντοπίσει το ιδανικό ταίρι για την Ιταλίδα παίκτρια.

 
Έτσι, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι έχουν φτιάξει ζευγάρια, η Κλαούντια...διαβάστε εδώ τη συνέχεια και δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ψήφισε ο Χριστοδουλίδης για τον Πρόεδρο του EPP – Στο πλευρό του και ο Μητσοτάκης – Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ψήφισε σήμερα για τον Πρόεδρο του EPP στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE