Ολοκλήρωσε ενόψει Απόλλων, με όλα τα «όπλα στη φαρέτρα» για τον τελικό! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ολοκλήρωσε ενόψει Απόλλων, με όλα τα «όπλα στη φαρέτρα» για τον τελικό! – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με απογευματινή προπόνηση στο ΓΣΖ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, για τον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ (Τετάρτη 16/05, 18:30).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση «το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, δίτερμα σε μικρό χώρο και τελειώματα φάσεων.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η προπώληση εισιτηρίων για τον τελικό του Κυπέλλου από την Μπουτίκ και τα Γραφεία του Σωματείου συνεχίζεται και ολοκληρώνεται αύριο (08:30-14:00).

Εισιτήρια θα πωλούνται από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ (www.cfa.com.cy) μέχρι τις 17:00 το απόγευμα.

Σημειώνεται ότι έχουν μένει εισιτήρια ΜΟΝΟ για το Νότιο πέταλο, καθώς έχει γίνει sold out στην Δυτική εξέδρα.

Μαζί με τα εισιτήρια συνεχίζεται από την Μπουτίκ του Σωματείου η πώληση των αναμνηστικών φανελών και των επίσημων περιοδικών στην τιμή των 5 ευρώ.

Οι φανέλες θα πωλούνται πριν το παιχνίδι στις εισόδους της Δυτικής και της Νότιας εξέδρας».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση:

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE