Πατέρας βίαζε τη 15χρονη κόρη και τις φίλες της για να διώξει τα κακά πνεύματα

Πατέρας βίαζε τη 15χρονη κόρη και τις φίλες της για να διώξει τα κακά πνεύματα

 Μια σοκαριστική υπόθεση καλείται να εξετάσει η ισπανική δικαιοσύνη, η οποία αφορά έναν πατέρα που κατηγορείται ότι βίαζε την 15χρονη κόρη του και δύο φίλες της, υποστηρίζοντας ότι το έκανε για να διώξει τα κακά πνεύματα από μέσα τους.

Ο άντρας, που σύμφωνα με το BBC ονομάζεται Javier G D, θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης την Πέμπτη και εισαγγελείς ζητούν να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης που φτάνει τα 45 χρόνια.

Οι επαναλαμβανόμενοι βιασμοί θεωρείται ότι γίνονταν στο σπίτι του, κοντά στη Βαρκελώνη. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, η μητέρα γνώριζε για την κακοποίηση και πρέπει επίσης να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η γυναίκα φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι κατά τη διάρκεια αυτών των βιασμών, ενώ ρωτούσε και τα κορίτσια «πώς ήταν;».

Ο άντρας υποστηρίζει ότι ήταν μέλος ενός τάγματος που του ζητούσε να βιάζει αυτά τα κορίτσια, αλλιώς οι συγγενείς τους θα ήταν καταραμένοι, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

 

 

Από newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE