ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούμενα πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούμενα πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούμενα πρόσωπα για διάρρηξη κατοικίας εξακολουθεί να αναζητεί η Αστυνομία.

Στο πλαίσιο πάταξης της εγκληματικότητας όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Αστυνομία Κύπρου εξακολουθεί να καταζητεί τους GIVI KUTCHASVILI, 27 ετών, από τη Γεωργία και του ZURAB USUPYAN, 41 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή, που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Λετυμπιώτης: Στόχος μια άτυπη συνάντηση να είναι «το σκαλοπάτι» για επανέναρξη συνομιλιών

Η Λευκωσία δεν επιδιώκει απλώς μια νέα άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό αλλά θα προσέλθει σε αυτήν με στόχο να αποτελέσει το σκαλοπάτι για την ανακοίνωση της επανέναρξης των συνομιλιών, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

BEST OF TOTHEMAONLINE