Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του 'DanSing 6' - 'Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα' - VIDEO

Ένιωθε περίεργα η Ευριπίδου στην πρεμιέρα του 'DanSing 6' - 'Από το πρωί όλα πήγαν ανάποδα' - VIDEO

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου δεν έκρυψε την στεναχώρια της και μοιράστηκε πόσο περίεργα ένιωθε πριν, μετά, αλλά και κατά την διάρκεια της πρεμιέρα του DanSing 6.

Την ημέρα της πρεμιέρας του 'DanSing 6" η Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχασε το γούρι της. 

Η ίδια δεν έκρυψε πόσο περίεργα ένιωθε που δεν φορούσε το γούρι της.

Μιλώντας μαζί με τους συνεργάτες της στην εκπομπή "Όλα Για Σένα" την Τρίτη, 15/5, έδειξε πόσο περίεργα αισθάνεται που δεν φοράει το κολιέ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, μιας και είναι το δώρο που της έκανε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου όταν γεννήθηκε η κόρη τους. 

Πρόκειται για μια καρδία, η οποία γράφει ο όνομα της κόρης της, Αριάδνης, και η παρουσιάστρια του TvOne επεσήμανε ότι το φορά πάντα.

 Όπως είπε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Για κάποιο λόγο πήγαν όλα στραβά χθες από το πρωί... Έχασα το γούρι μου...Όχι δεν το βρήκα. Έχασα το γούρι μου και δεν το είχα χθες. Ένιωθα μια περίεργη διάθεση. Τα συνδύασα όλα... οτιδήποτε αρνητικό έγινε χθες...". 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE