ΠΑΣΙΚΑ για θάνατο Οδύσσειας: 'Πρώτη φορά τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα'

ΠΑΣΙΚΑ για θάνατο Οδύσσειας: 'Πρώτη φορά τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα'

Οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής έχουν ηθική και νομική υποχρέωση να λαμβάνουν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προς αποφυγή οιουδήποτε ατυχήματος μικρού η μεγάλου και καλό είναι να φροντίζουν να ενημερώνονται πλήρως για τις υποχρεώσεις του  προς αποφυγήν δυσάρεστων συμβάντων , όπως αυτό του περασμένου Σαββάτου (12/5), αναφέρει σε ανακοίνωση ο ΠΑΣΙΚΑ, με αφορμή το θάνατο νεαρής εργαζόμενης σε εστιατόριο στη λεωφόρο Τσερίου.

Στην ανακοίνωση του ΠΑΣΙΚΑ την οποία υπογράφει ο ΓΓ του Συνδέσμου Φάνος Λεβέντης , αφού εκφράζονται τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια της νεαρής και η βαθύτατη θλίψη για το συμβάν, τονίζεται ότι "είναι η  πρώτη φορά που έχουμε τέτοιο τραγικό αποτέλεσμα στη βιομηχανία, παρά το γεγονός ότι καταγράφεται σημαντικός αριθμός ατυχημάτων τα οποία όμως δεν είναι σοβαρά και είναι και συνήθη θα μπορούσε να πει κάποιος".

"Αυτό όμως δεν εμποδίζει την οργάνωση μας να συνεργάζεται πολύ τακτικά με το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας ώστε και να ενημερώνουμε τη βιομηχανία αλλά και να στηρίζουμε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Τμήμα για τη πρόληψη αλλά και μείωση των οιονδήποτε ατυχημάτων στους χώρους εργασίας", αναφέρει η ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας  έχει ήδη εξαγγείλει εκστρατεία Επιθεώρησης Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Υποστατικών Διανομής Έτοιμων Φαγητών για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2018. Οι ανακοινώσεις αυτές, αναφέρεται, θα αναρτώνται στη σελίδα του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α στο Facebook για ενημέρωση όλων ανεξαίρετα των επιχειρηματιών και ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «Καταδικαστέα και απαράδεκτη η παρουσία Βρετανού βουλευτή στα κατεχόμενα»

«Καταδικαστέα και απαράδεκτη», χαρακτήρισε, σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, την επίσκεψη του Βρετανού Βουλευτή Αφζάλ Καν στα κατεχόμενα και την φωτογράφισή του με τον κατοχικό ηγέτη στην παρουσία συμβόλων του ψευδοκράτους.