Η πρώτη φωτογραφία της Οδύσσειας Τσελεπή μέσα από το μαιευτήριο - Αγκαλιά με το νεογέννητο

Η πρώτη φωτογραφία της Οδύσσειας Τσελεπή μέσα από το μαιευτήριο - Αγκαλιά με το νεογέννητο

Η Οδύσσεια Τσελεπή και ο Νικόλας Εγγλέζου ποζάρουν μέσα στο μαιευτήριο με την νεογέννητή τους κόρη. 

Οδύσσεια Τσελεπή την Δευτέρα, 14/5, φερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νικόλα Εγγλέζου

Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης και η αγαπημέρνη του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα η Οδύσσεια στην λεζάντα της φωτογραφίας τους αγκαλιά με το νεογέννητο γράφει:"Ο,τι πιο ωραιο στην ζωη μου! Σε ευχαριστω Θεε μου!9 μηνες σε κουβαλουσα μεσα μου σε περίμενα με ανυπομονησία! Περασαμε πολλα μαζι και τελικα τα καταφεραμε ολα τέλεια!".

Και συνέχισε: "Ειμαστε διπλα σου για το πρωτο βημα, την πρωτη λεξη! Να κλαψουμε, να γελασουμε μαζι!Τελος να ευχαριστήσω τον χαζομπαμπά σου που ηταν και θα ειναι για το υπολοιπο της ζωης μας διπλα μας να προστατευει!! Σ αγαπαμε μπαμπα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE