Η… σφυρίχτρα του τελικού κυπέλλου

Η… σφυρίχτρα του τελικού κυπέλλου

Ο Λούκας Σωτηρίου ορίστηκε να διαιτητεύσει τον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola που θα γίνει την Τετάρτη 16 Μαΐου στο ΓΣΠ μεταξύ της ΑΕΚ και του Απόλλωνα.

Ο κ. Σωτηρίου είχε διαιτητεύσει και τον περσινό τελικό μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ.

Βοηθοί διαιτητές ορίστηκαν οι Χαράλαμπος Γεωργίου και Μάριος Καλογήρου και τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Νικολάου.

Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Μιχάλης Παπαβαρνάβας.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE