Πότε θα γνωρίζουμε ποιος αναλαμβάνει τον καλό Συνεργατισμό – Apollo και Ελληνική οι υποψήφιοι

Πότε θα γνωρίζουμε ποιος αναλαμβάνει τον καλό Συνεργατισμό – Apollo και Ελληνική οι υποψήφιοι

Πλέον η Citigroup Global Markets Limited, ο αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΣΚΤ που τρέχει την διαδικασία θα αναλάβει να αναλύσει τις προτάσεις, θα ενημερώσει την Επιτροπεία της ΣΚΤ και ακολούθως θα υπάρξει περίοδος για διευκρινίσεις επί των προτάσεων αυτών.

Μερικές βδομάδες αναμένεται να διαρκέσει η διαδικασία επιλογής του προτιμητέου προσφοροδότη για την ιδιωτικοποίηση της κρατικής Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

 

Όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ πηγές που εμπλέκονται στη διαδικασία, την Δευτέρα 14/05 έγινε το καθοριστικό βήμα στην όλη διαδικασία που ξεκίνησε στις 19 Μαρτίου, με την υποβολή δεσμευτικών προτάσεων από δύο ενδιαφερόμενους επενδυτές. Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε και επίσημα ότι υπέβαλε προσφορά, ενώ το αμερικανικό επενδυτικό ταμείο, Αpollo Global Management, φέρεται να κατέθεσε τη δεύτερη δεσμευτική προσφορά.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE