Η Ελληνική επιβεβαιώνει ότι υπέβαλε προσφορά για τον Συνεργατισμό - Ποια η δεύτερη

Η Ελληνική επιβεβαιώνει ότι υπέβαλε προσφορά για τον Συνεργατισμό - Ποια η δεύτερη

Η Ελληνική με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο ανακοίνωσε και επίσημα ότι υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο της διαδικασίας προσέλκυσης επενδυτών που προκήρυξε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ).

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ στις 13 Απριλίου 2018 για τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ (η «ΣΚΤ») όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΣΚΤ της 19ης Μαρτίου 2018, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι σήμερα υπέβαλε προσφορά», αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για εξαγορά μέρους ή ολόκληρης της ΣΚΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE