Η Ελληνική επιβεβαιώνει ότι υπέβαλε προσφορά για τον Συνεργατισμό - Ποια η δεύτερη

Η Ελληνική επιβεβαιώνει ότι υπέβαλε προσφορά για τον Συνεργατισμό - Ποια η δεύτερη

Η Ελληνική με ανακοίνωσή της στο Χρηματιστήριο ανακοίνωσε και επίσημα ότι υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο της διαδικασίας προσέλκυσης επενδυτών που προκήρυξε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα (ΣΚΤ).

«Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ στις 13 Απριλίου 2018 για τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών, η οποία διεξάγεται από τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα Λτδ (η «ΣΚΤ») όπως περιγράφεται στην ανακοίνωση της ΣΚΤ της 19ης Μαρτίου 2018, η εταιρεία επιβεβαιώνει ότι σήμερα υπέβαλε προσφορά», αναφέρει η τράπεζα σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής δεσμευτικών προσφορών για εξαγορά μέρους ή ολόκληρης της ΣΚΤ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE