Δέχθηκε δύο προτάσεις ο Συνεργατισμός – Ικανοποιημένη η διοίκηση της ΣΚΤ

Δέχθηκε δύο προτάσεις ο Συνεργατισμός – Ικανοποιημένη η διοίκηση της ΣΚΤ

Η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα («ΣΚΤ» ή «η Τράπεζα») με ικανοποίηση επιβεβαιώνει ότι έλαβε την Δευτέρα 14/05 δύο προτάσεις από ενδιαφερόμενα μέρη σχετικά με τη διαδικασία Στρατηγικής Συναλλαγής σύμφωνα με τη σχετική Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.

Οι προτάσεις εξετάζονται πλέον από την ανώτατη διοίκηση της Τράπεζας, η οποία συνεργάζεται στενά με τη Citigroup Global Markets Limited («Citi») που λειτουργεί ως ο αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της ΣΚΤ.

 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.