Σκηνή Ματ με Κατελάρη, το μήνυμα του Άγγλου και το σχόλιο Σιέλη! (PICS)

Σκηνή Ματ με Κατελάρη, το μήνυμα του Άγγλου και το σχόλιο Σιέλη! (PICS)

Ο Άγγλος επιθετικός της Ομόνοιας, Ματ Νταρμπισάιρ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανάρτησε μία φωτογραφία πανηγυρισμού με τον συμπαίκτη του, Φάνο Κατελάρη, και με τα εξής λόγια μετά που βγήκε και πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος:

«Ακόμη μια σεζόν τελείωσε. Πάντα χαρά μου να παίζω σε αυτή την ομάδα, τόσο σε καλές όσο και σε κακές στιγμές. Πολύ χαρούμενος που βγήκα πρώτος σκόρερ ξανά. Ευχαριστώ για τη στήριξη».

 

Ακολούθησε μία «βροχή» από σχόλια από φιλάθλους, συμπαίκτες, αλλά και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, όπως αυτό του Βαλεντίνου Σιέλη, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Κορέα, λέγοντας του «Συγχαρητήρια αδερφέ»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE