Εν αναμονή του πορίσματος του Υπ. Παιδείας για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή

Εν αναμονή του πορίσματος του Υπ. Παιδείας για τον θάνατο του 10χρονου μαθητή

Την Τρίτη (15/05)  ή την Τετάρτη (16/05) θα ολοκληρωθεί το πόρισμα και αφού το μελετήσουμε θα δούμε πώς προχωράμε, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, σε σχέση με τον αδόκητο θάνατο του 10χρονου μαθητή.

Σε ερώτηση, κατά την επίσκεψή του στο Λύκειο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στη Δασούπολη, με την ευκαιρία της πρώτης μέρας των Παγκύπριων Εξετάσεων στο μάθημα των Νέων Ελληνικών, ο κ. Χαμπιαούρης ανέφερε ότι η έρευνα συνεχίζεται.

"Αυτή τη στιγμή που μιλούμε ο ερευνών λειτουργός μαζί με τους Επιθεωρητές του Σχολείου, την Επιθεωρήτρια των Γενικών Μαθημάτων και τον Επιθεωρητή του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής καθώς επίσης και λειτουργοί Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου είναι στο συγκεκριμένο σχολείο και συνεχίζονται οι καταθέσεις", συμπλήρωσε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.