Έδωσε χαρακτήρα στον Ματ για τα κυπριακά γήπεδα – Μίλησε και για παίκτη του Απόλλωνα

Έδωσε χαρακτήρα στον Ματ για τα κυπριακά γήπεδα – Μίλησε και για παίκτη του Απόλλωνα

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τον Απόλλωνα, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Primetel.

Όλα όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρίου: «Μία νίκη πάντα είναι μία νίκη που σου φέρνει θετικά συναισθήματα, είναι χωρίς αντίκρισμα όμως για μας. Κρατάμε το γκολ του Ντάρμπισαιαρ και την παρουσία των νεαρών, ο Σταύρος Χριστοφόρου έκανε καλό παιχνίδι, ο Φώτη έκανε ακόμη ένα 90λέπτο, δυστυχώς τραυματίστηκε ο Τζιωνής, δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σοβαρό. Από εκεί και πέρα έχουμε δουλειά να κάνουμε για να μπορέσουμε με την επανέναρξη των προπονήσεων να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Ο Ματ απολαμβάνει την αποδοχή της συντριπτικής πλειονότητας όλων των αντιπάλων, ποτέ δεν παίζει βρώμικα, είναι κόσμημα για τα γήπεδα μας και παράδειγμα προς μίμηση. Ο Μακρίδης είναι γνωστό το πως έφυγε από την Ομόνοια και αυτό επιβεβαιώθηκε και από το χειροκρότημα που του έδωσε σήμερα ο κόσμος μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE