Με τους δύο τεχνικούς να παρατάσσουν τις ομάδες τους με πολλές αλλαγές, ο κάθε ένας για τους δικούς τους λόγους, είδαν τους ποδοσφαιριστές στα πρώτα στάδια του αγώνα να προσπαθούν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους.
Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτιαξαν την πρώτη τους καλή φάση στο παιχνίδι στο 4ο λεπτό με τον Δημήτρη Χριστοφή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 8ο και στο 17ο λεπτό έχασε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες στις οποίες αν ήταν πιο εύστοχος θα μπορούσε να ανοίξει και το σκορ.
Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο Απόλλωνα ισοζύγισε τον αγώνα, ενώ είχε κι αυτός τις δικές του καλές φάσεις για να ανοίξει το σκορ με αποκορύφωμα το σουτ του Ντα Σίλβα που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι και το φάουλ του Μάρκοβιτς το οποίο σταμάτησε εντυπωσιακά ο Χριστοδούλου.
Πάντως στο πρώτο ημίχρονο είδαμε τις δύο ομάδες να παίζουν αρκετά ελεύθερο ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες κάτι που αν συνεχιστεί και στην επανάληψη ίσως χαρίσει και κάποια γκολ στον λιγοστό κόσμο που είναι στο στάδιο της πρωτεύουσας.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com