Φοβερό θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φοβερό θανατηφόρο τροχαίο στα κατεχόμενα- Σκηνές αρχαία τραγωδίας στο σημείο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε τροχαίο ατύχημα στα κατεχόμενα έχασε τη ζωή της 36χρονη γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την λεγόμενη Αστυνομία, το πρωί του Σαββάτου (12/5) η 36χρονη συγκρούστηκε με όχημα 28χρονου που κινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 28χρονου οδηγού του ενός οχήματος, ενώ η 36χρονη, άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Όπως μεταδίδεται από τα τ/κ Μέσα, ο σύζυγος της 36χρονης και άλλοι συγγενείς, συντετριμμένοι μετέβησαν στην σκηνή του ατυχήματος, μη μπορώντας να πιστέψουν τι συνέβη.

Η 36χρονη εργαζόταν ως λογίστρια, ήταν παντρεμένη και είχε προλάβει να αποκτήσει δύο παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE