Πρώην αστυνομικός διευθυντής βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε

Πρώην αστυνομικός διευθυντής βγήκε στο μπαλκόνι και πυροβολούσε

Ένας 80χρονος προκάλεσε αναστάτωση στη Σπερχειάδα, όταν βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Πρόκειται για συνταξιούχο αστυνομικό, ο οποίος είχε διατελέσει αστυνομικός διευθυντής επί σειρά ετών στον νομό Φθιώτιδας.

Κάποιοι από τους γείτονες ενημέρωσαν την αστυνομία και κατήγγειλαν ότι ο 80χρονος είχε κάνει το ίδιο και την Πρωτομαγιά. Εκείνος αρνήθηκε ότι πυροβολούσε, αλλά στο σπίτι του βρέθηκαν έπειτα από έρευνα- παρουσία δικαστικού λειτουργού- εννέα όπλα.

Τα δυο από αυτά, μια κυνηγετική καραμπίνα και ένα πιστόλι, φέρεται ότι τα κατείχε νόμιμα, αλλά η άδειά τους είχε λήξει. Για τα υπόλοιπα δεν είχε άδεια και ισχυρίστηκε ότι είναι παλιά και τα έχει για κειμήλια, σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.

Ο 80χρονος συνελήφθη και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα, ενώ σε βάρος θα σχηματίστηκε δικογραφία και θα οριστεί δικάσιμος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE