Το μωρό βιαζόταν…γεννήθηκε στο αυτοκίνητο

Το μωρό βιαζόταν…γεννήθηκε στο αυτοκίνητο

Το ζευγάρι ήταν ήδη καθ’ οδόν για το μαιευτήριο, στο Ηράκλειο, αλλά το μωρό αποδείχθηκε ιδιαίτερα... βιαστικό.

Η 36χρονη γυναίκα γέννησε τελικά στο αυτοκίνητο, ενώ τόσο η ίδια όσο και το νεογέννητο είναι καλά στην υγεία τους.

Ο σύζυγός της ακινητοποίησε το όχημα και ενημέρωσε το ΕΚΑΒ όταν, ενώ το ζευγάρι πήγαινε στο μαιευτήριο, «έσπασαν» τα νερά.

Οταν έφτασε στο σημείο το ασθενοφόρο, η γυναίκα είχε ήδη γεννήσει και αφού τη βοήθησαν, τη μετέφεραν μαζί με το μωρό της στο μαιευτήριο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ekriti.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Στην Κύπρο σήμερα ο Καγκελάριος της Αυστρίας: Πότε θα συναντηθεί με ΠτΔ - Αναλυτικά το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, ο οποίος φθάνει στο νησί σήμερα το απόγευμα ενώ την Παρασκευή θα γίνει η επίσημη υποδοχή του στο Προεδρικό από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE