Τιμοθεούλη… δεν είναι τρελός ο Σίλντεφελντ!

Τιμοθεούλη… δεν είναι τρελός ο Σίλντεφελντ!

Δεν πέρασε απαρατήρητος ο Τιμόθεος (το «Ούλης» σχετίζεται με το νεαρό της ηλικίας του!) Χριστοφή στο χθεσινό παιχνίδι του ΓΣΠ. 

Άλλωστε δεν ήταν τρελός ο Σίλντεφελντ (ΕΔΩ), να βγει να μιλήσει για την πάρτη του, σε ένα ματς που η δική του ομάδα, είτε κέρδιζε, είτε έχανε, το ίδιο της έκανε… 

Απλώς βρε παιδί μου, ο Τιμόθεος πήγε με το ρεύμα ή με τον δυνατό. Όπως θέλετε το παίρνεται.

Σου λέει ο άνθρωπος, να δώσω πέναλτι υπέρ της Ανόρθωσης στο 1-1 (ήταν καθαρή παράβαση του Ενσούε πάβω στον Καλό. Άσε τι είπε ο speaker γιατί κι αυτός ήταν σε δύσκολη θέση και τον καταλαβαίνω), σε ένα παιχνιδάκι που έπρεπε να το… πάρει οπωσδήποτε ο γηπεδούχος. 

Ξέρει ο Τιμοθεούλης, ότι για να προχωρήσει στην καριέρα του, θα πρέπει να… κινείται στην γραμμή κάποιων παλαιοτέρων συναδέλφων του. Αυτοί που τον βοήθησαν να κάνει… άλμα στην πρώτη κατηγορία, λογικά θα του εξήγησαν κάποια πράγματα. 

Ο ΚΟΡΑΚΟΛΟΓΟΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE