Μέχρι και ο κύριος Τράγκολας στηρίζει Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέχρι και ο κύριος Τράγκολας στηρίζει Φουρέιρα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όλα τα λεφτά η φωτογραφία που δημοσίευσε ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας.

Λίγο μετά την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο Μάρκος Τράγκολας, ‘κτύπησε’ διαδικτυακά, για το… Fuego!

Συγκεκριμένα, ο κ. Τράγκολας, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με φωτιά που σχηματίζει αετό, έχοντας το σήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρο, και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Ελένη Φουρέιρα και την Κύπρο.

Δείτε πιο κάτω την δημοσίευση του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Κυπριακό: Η Άγκυρα ανοίγει τα χαρτιά της, η Ολγκίν αναζητεί διέξοδο και η Λευκωσία μετρά τις προθέσεις της Τουρκίας

Έντονη διπλωματική κινητικότητα, παρασκηνιακές διαβουλεύσεις και μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες, συνθέτουν το σκηνικό που διαμορφώνεται στο Κυπριακό, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την προγραμματισμένη τριμερή συνάντηση της Δευτέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE