Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Τρέλα στην Λεμεσό για την Eurovision - Στήνεται γιγαντοοθόνη

Στους ρυθμούς του τελικού της Eurovision και ο Δήμος Λεμεσού, ο οποίος τοποθετεί γιγαντοοθόνη στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου για προβολή του 63ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία που ξεκίνησε το Σάββατο (12/5) και σε συνεργασία με τους εστιάτορες της περιοχής και μετά από οικονομική χορηγία που εξασφαλίστηκε, ο Δήμος Λεμεσού προχωρεί στην τοποθέτηση γιγαντοοθόνης, ηχείων και άλλου αναγκαίου εξοπλισμού στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Guardian: Δημοσίευμα για το επίμαχο βίντεο - «Κύκλωμα χρημάτων έναντι πρόσβασης»

Τη κατηγορηματική του άρνηση στις καταγγελίες περί διαφθοράς επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο που τον φέρει να εμπλέκεται, έμμεσα, σε κύκλωμα «χρημάτων έναντι πρόσβασης», επισημαίνει μεταξύ άλλων δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian.

BEST OF TOTHEMAONLINE