Οι λόγοι για να πάει κάποιος γήπεδο με την ΑΕΛ και »Σήκωσε το τρόπαιο ψηλά…»

Οι λόγοι για να πάει κάποιος γήπεδο με την ΑΕΛ και »Σήκωσε το τρόπαιο ψηλά…»

Οι ΑΕΚ Supporters έκαναν την πιο κάτω ανάρτηση σήμερα (12/5).

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Αύριο Κυριακή 12/05 στις 19:00 η ομάδα μας δίνει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς για τον θεσμό του πρωταθλήματος στο Αρένα με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Μπορεί από αγωνιστικής πλευράς ο αγώνας να είναι «αδιάφορος» αλλά οι λόγοι για να πάμε γήπεδο είναι αρκετοί! Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο σπίτι μας και θα είναι η ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Τσάβι Ρόκα ο οποίος έγινε ένας από εμάς αυτά τα 4 χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα.

Επίσης θα μας δοθεί η ευκαιρία να συγχαρούμε τους «μικρούς» της ομάδας που την περασμένη Τετάρτη κατέκτησαν το κύπελλο και ίσως να δούμε μερικούς από αυτούς και πάλι να αγωνίζονται στον αυριανό αγώνα.

Επιπλέον θα δώσουμε τα εύσημα μας στον Florian Taulemesse και Μάριο Αντωνιάδη που βραβευτήκαν στην σχετική εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρονιά ο ΠΑΣΠ.

Τελευταίο και σημαντικότερο θα είναι να μεταδώσουμε την δίψα που έχουμε όλοι οι ΑΕΚτζήδες για κατάκτηση του κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι στο γήπεδο, είτε αγωνιζόμενοι είτε εκτός αποστολής. Με την σωστή ψυχολογία η ομάδα μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα.

Σήκωσε το τρόπαιο ψηλά…………….

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE