ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό σύλληψη δυο γιατροί των Πρώτων Βοηθειών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό σύλληψη δυο γιατροί των Πρώτων Βοηθειών

Στην σύλληψη δυο γιατρών Των Πρώτων Βοηθειώνπροχώρησε η Αστυνομία, σχετικά με τον θάνατο του 10χρονου αγοριού που απεβίωσε την Παρασκευή (11/05).

Συγκεκριμένα, δυο πρόσωπα ηλικίας 37 και 65 ετών, συνελήφθησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (12/05) δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης και απερίσκεπτης πράξης.

Το χρονικο

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:00 το πρωί, όταν ο 10χρονος βρισκόταν στον χώρο αθλοπαιδιών και συγκεκριμένα έπαιζε καλαθόσφαιρα  .

Κάτω από άγνωστες για την ώρα συνθήκες, τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου και εξετάστηκε από τους θεράποντες ιατρούς. Ακολούθως πήρε εξιτήριο.

Δυστυχώς, δυο ώρες αργότερα επέστρεψε και πάλι στο νοσοκομείο καθώς είχε λιποθυμήσει.

Αμέσως διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, εκεί εισήχθη στο χειρουργείο αλλά πάρα τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των ιατρών, ο 10χρονος έχασε την μάχη για τη ζωή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο 10χρονος διερευνώνται.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 10χρονου μαθητή θα εξακριβωθούν από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του.

Για το συμβάν έχει ενημερωθεί το Υπουργείο Υγείας, το οποίο διέταξε έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE