Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των επιθεωρητών της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής των επιθεωρητών της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας

Ο επικεφαλής των επιθεωρητών της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ) υπέβαλε την Παρασκευή (11/05) την παραίτησή του, ανακοίνωσε εκπρόσωπος της υπηρεσίας του ΟΗΕ.

Δεν δόθηκε καμία εξήγηση σχετικά με την αποχώρηση του Τέρο Βαριοράντα, που έγινε στον απόηχο της απόφασης του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ οι ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης, την εφαρμογή της οποίας είναι επιφορτισμένη να επιβεβαιώνει η IAEA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Πενταμερής: Μακρύς ο δρόμος για ουσιαστικές διαπραγματεύσεις - Παραμένει «ζωντανή» η διαδικασία - Προχωράμε βήμα-βήμα

Ακόμα μια άτυπη πενταμερή διάσκεψη έλαβε τέλος, χωρίς ωστόσο να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών. Παρά το γεγονός ότι ο ΓΓ των ΗΕ προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα, ωστόσο το μόνο θετικό συμπέρασμα από τη Νέα Υόρκη, είναι πως το κυπριακό παραμένει «ζωντανό» μέχρι τις λεγόμενες «εκλογές» στα κατεχόμενα, τον Οκτώβριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE