Ατάκα Θεμιστοκλέους για τον Ολυμπιακό του… Τορναρίτη

Ατάκα Θεμιστοκλέους για τον Ολυμπιακό του… Τορναρίτη

Δεν θα μπορούσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους να μην αναφερθεί και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας…

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και ο προπονήτης των ακαδημιών της Ανόρθωσης, ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στους «μαυροπράσινους» και θα ήταν αδύνατο μέσα από την εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0) να μην θυμηθεί και τον Ολυμπιακό.

Δείτε τι είπε ο Θεμιστοκλέους και την ατάκα που έριξε για τον τότε πρόεδρο της Λευκωσιάτικης ομάδας. «Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο η εποχή Τορναρίτη στον Ολυμπιακό. Έβαλε πολλά χρήματα και έφερε πολλούς καλούς παίχτες. Φτάσαμε να διεκδικούμε και πρωτάθλημα»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE