Ο Υπ. Παιδείας διόρισε λειτουργό για διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 10χρονου

Ο Υπ. Παιδείας διόρισε λειτουργό για διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του 10χρονου

Ο Υπουργός Παιδείας προέβη στον διορισμό ανεξάρτητου ερευνώντος λειτουργού για άμεση διερεύνηση του συμβάντος που οδήγησε στον θάνατο 10χρονο μαθητή.

Ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού για τον αδόκητο θάνατο του 10χρονου μαθητή, αναφέρει ότι ο Υπουργός Κώστας Χαμπιαούρης, δεδομένης ενημέρωσης που έτυχε περί ατυχήματος στον σχολικό χώρο κατά τη διάρκεια αθλοπαιδιών, έχει προχωρήσει στον διορισμό ανεξάρτητου ερευνώντος λειτουργού για την άμεση διερεύνηση του συμβάντος.

Το Υπουργείο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του 10χρονου μαθητή ο οποίος έχασε την Παρασκευή (11/05) τη ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE