Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Μετά την προπόνηση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανακοίνωσε και την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την «Κυρία», έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του φέρει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.
Στην αποστολή του αυριανού (19:00) αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, ο κ. Baltazar επέλεξε τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές.
Waterman (GK), Pérez (GK), Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Oar, Zahid, Sallai, Ebecilio, De Camargo, Poté, Dellatorre.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




