Αποδέχθηκε την παραίτηση του Χαραλάμπους ο ΠτΔ - «Τον διακρίνει εργατικότητα. ήθος και η ακεραιότητα»
Αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Χαράλαμπου Χαραλάμπους ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

Μετά την προπόνηση, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ανακοίνωσε και την αποστολή με την οποία θα μεταβεί στο ΓΣΠ για να αντιμετωπίσει την «Κυρία», έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα του φέρει το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.
Στην αποστολή του αυριανού (19:00) αγώνα με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, ο κ. Baltazar επέλεξε τους πιο κάτω 22 ποδοσφαιριστές.
Waterman (GK), Pérez (GK), Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Μακρής, Oar, Zahid, Sallai, Ebecilio, De Camargo, Poté, Dellatorre.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




