Ερντογάν - Κατηγορεί Ελλάδα την ώρα που οίκοι αξιολόγησης τον καταποντίζουν

Ερντογάν - Κατηγορεί Ελλάδα την ώρα που οίκοι αξιολόγησης τον καταποντίζουν

Τους πιστοληπτικούς οίκους επέκρινε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, κατηγορώντας τους ότι αναβάθμισαν την Ελλάδα, η οποία είναι μια χώρα "χρεωκοπημένη και τελειωμένη", όπως είπε.

Σε ομιλία του στην Ένωση Επιμελητηρίων Τουρκίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα, “αφήστε τους αυτούς (τους οίκους), αυτοί είναι ακροβάτες. Αυτοί να με συγχωρείτε- τη γείτονα που χρεωκόπησε και τελείωσε, ξέρετε, την ανέβασαν 4 βαθμίδες. Αυτοί παίρνουν δανεικά και με αυτά ζουν. Με συγχωρείτε, αλλά δεν μπορούν να πληρώνουν τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και ξαφνικά την ανεβάζουν 4 βαθμούς. Πώς γίνεται αυτό; Για την Ελλάδα λέω”.

Ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της Τουρκίας είναι 7,4% και είναι ο ψηλότερος στον κόσμο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.