ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν άντεξε η καρδούλα του 10χρονου αγοριού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Δεν άντεξε η καρδούλα του 10χρονου αγοριού

Δυσάρεστα είναι τα νέα τα οποία φθάνουν από το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Υπέκυψε ο 10χρονος ο οποίος τραυματίστηκε στο σχολείο.

Δεν άντεξε η καρδούλα του και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι ο 10χρονος μαθητής της Λάρνακας.

Η είδηση έχει συγκλονίσει το Παγκύπριο ενώ βύθισε στο πένθος την οικογένεια του μικρού μαθητή.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο δεκάχρονος ενώ βρισκόταν σε δημοτικό σχολείο της Λάρνακας τραυματίστηκε εν ώρα σχολείου και γύρω στις 11:00 (11/05) μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Το παιδί φέρεται να εξετάστηκε και κατόπιν τούτου να πήρε εξιτήριο. Περίπου δυο ώρες αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και διευθετήθηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Πληροφορίες αρχικά ήταν συγκεχυμένες ωστόσο δυστυχώς να νέα δεν είναι ευχάριστα.

Το δεκάχρονο αγόρι έχασε την μάχη με την ζωή.

Να σημειωθεί ότι το ThemaOnline είχε αρχικά ενημερωθεί από τέσσερις ανεξάρτητες πηγές ενημέρωσης από την Αστυνομία που μας πληροφόρησαν ότι το παιδί είχε αποβιώσει.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE