Ευχές Προέδρου προς Χαρίρι για νέα θητεία στην πρωθυπουργία του Λιβάνου

Ευχές Προέδρου προς Χαρίρι για νέα θητεία στην πρωθυπουργία του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε την Παρασκευή 11/5 τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαάντ Χαρίρι, στον οποίο ευχήθηκε να αναλάβει μια νέα θητεία ως Πρωθυπουργός του Λιβάνου.

 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδομου Προδρόμου στο twitter, κ. Χαρίρι εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Κύπρο αμέσως μετά τον σχηματισμό Κυβέρνησης, γεγονός που χαιρέτισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
 
Ο κ. Χαρίρι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον θάνατο της μητέρας του.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού - Πότε καταφθάνει - Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι

Ως συμμαχία κατά της Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη του Ινδού Πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι στην Κυπριακή Δημοκρατία, ενώ αναφέρει ότι αυτή η επίσκεψη έχει τη δυνατότητα να ενισχύσει τις σχέσεις ΕΕ-Ινδίας, καθώς η Κυπριακή Δημοκρατία θα αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης το πρώτο εξάμηνο του 2026».

BEST OF TOTHEMAONLINE