Ευχές Προέδρου προς Χαρίρι για νέα θητεία στην πρωθυπουργία του Λιβάνου

Ευχές Προέδρου προς Χαρίρι για νέα θητεία στην πρωθυπουργία του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης είχε την Παρασκευή 11/5 τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σαάντ Χαρίρι, στον οποίο ευχήθηκε να αναλάβει μια νέα θητεία ως Πρωθυπουργός του Λιβάνου.

 
Σύμφωνα με ανάρτηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Πρόδομου Προδρόμου στο twitter, κ. Χαρίρι εξέφρασε την πρόθεσή του να επισκεφθεί την Κύπρο αμέσως μετά τον σχηματισμό Κυβέρνησης, γεγονός που χαιρέτισε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.
 
Ο κ. Χαρίρι εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον θάνατο της μητέρας του.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

ΔΗΣΥ: Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια των βουλευτικών - Ονόματα κατά επαρχία

Στόχο όπως κλείσουν τα ψηφοδέλτια σε όλες τις επαρχίες, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, έχει ο ΔΗΣΥ, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσει να ξεκινήσει την προεκλογική εκστρατεία, νωρίς το Φθινόπωρο, αμέσως μετά τις διακοπές του καλοκαιριού.

BEST OF TOTHEMAONLINE