Προπόνηση με… ποδοτένις! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Προπόνηση με… ποδοτένις! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα (11/05) η προετοιμασία της ΑΕΚ Λάρνακας.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

«Με πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό μας γήπεδο συνεχίστηκε σήμερα (11/05) η προετοιμασία της ομάδας μας.

To πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια ποδοτένις.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ΑΕΚ ΑRENA (Κυριακή 13/05, 19:00) ολοκληρώνεται αύριο (12/05) με πρωινή προπόνηση.

Αργότερα θα ακολουθήσουν δηλώσεις για το παιχνίδι από τον προπονητή μας Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και από τον Κάρλες Σόρια».

Δείτε φωτορεπορτάζ από την προπόνηση:

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Σήμερα η συνάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη-Τουφάν Ερχιουρμάν – Στο τραπέζι η βάση λύσης και οι χαμηλές προσδοκίες

Η σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον κατοχικό ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, πραγματοποιείται σε μια χρονική συγκυρία που χαρακτηρίζεται από αυξημένη αβεβαιότητα και εμφανή στασιμότητα στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE