ΓΓ ΑΚΕΛ: Ξεπουλιέται ο Συνεργατισμός – Θα πληρώσει ξανά ο κόσμος

ΓΓ ΑΚΕΛ: Ξεπουλιέται ο Συνεργατισμός – Θα πληρώσει ξανά ο κόσμος

Απαισιόδοξος δηλώνει ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού για τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό ενόψει της ολοκλήρωσης δεσμευτικών προτάσεων για την Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δεν είμαστε καθόλου αισιόδοξοι για λύσεις», ανέφερε ο κ. Κυπριανού απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου.
 
«Μπορεί να ληφθούν αποφάσεις αλλά αυτές οι αποφάσεις δεν θα αποτελούν λύσεις γιατί ουσιαστικά θα ξεπουλιέται μια μεγάλη κοινωνική κατάκτηση του κυπριακού λαού με την οποία μόχθησαν πάρα πολλοί για να μπορέσει να φτάσει ο Συνεργατισμός εκεί που έφτασε και, επαναλαμβάνω, σήμερα θα ξεπουληθεί», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.