Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα στο Βέλγιο: Το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε, ο οδηγός επέζησε- VIDEO

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα στο Βέλγιο: Το αυτοκίνητο εκτοξεύτηκε, ο οδηγός επέζησε- VIDEO

Τρομακτικό ήταν το ατύχημα που είχε ο Ρώσος οδηγός Μάτεβος Ισαακιάν στον αγώνα του πρωταθλήματος FIA World Endurance στην πίστα του Σπα στο Βέλγιο.


Ενώ ο αγώνας βρισκόταν στην πέμπτη ώρα διεξαγωγής του, το μονοθέσιο του Ρώσου οδηγού - άγνωστο γιατί - εκτοξεύτηκε στον αέρα την ώρα που βρισκόταν στη στροφή Eau Rouge.

Το αγωνιστικό μονοθέσιο, μάλιστα, έκανε τουλάχιστον μια πλήρη περιστροφή στον αέρα πριν να προσγειωθεί ξανά στο έδαφος. 

Χάρη στα μέτρα ασφαλείας όμως ο νεαρός Ρώσος οδηγός κατάφερε να βγει χωρίς καμία γρατζουνιά από το όχημά του.

Αυτό ήταν το δεύτερο ατύχημα στην ίδια στροφή μέσα σε λίγες ημέρες καθώς στον προκριματικό ο Πιέτρο Φιτιπάλντι «βγήκε» από το δρόμο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να πέσει πάνω στα προστατευτικά λάστιχα και ο ίδιος να υποστεί κατάγματα και στα δύο πόδια.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Κυπριακό: Βλέπει Γκουτέρες η Ολγκίν - «Σοβαρές συζητήσεις πριν συγκληθεί διάσκεψη 5+1»

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή τη βδομάδα η Προσωπική του Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν και αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ.