ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεμεσό λόγω έργων

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεμεσό λόγω έργων

Κυκλοφοριακές διευθετήσεις λόγω κατασκευαστικών εργασιών στον Κάθετο Δρόμο, παρά τον κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων.  

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών, το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαΐου 2018 θα κλείσουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Λεμεσό – Πάφο, από  την αρχή του έργου μέχρι και την έξοδο του Αγίου Συλά και θα γίνει αμφίδρομη κίνηση στις δύο λωρίδες με κατεύθυνση Πάφο – Λεμεσό.  Επίσης, θα κλείσει η οδός Γερουλάνου.
 
Το Σαββατοκύριακο 19 – 20 Μαΐου 2018 θα κλείσουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας με κατεύθυνση Πάφο – Λεμεσό, μετά την έξοδο του Αγίου Συλά μέχρι και το τέλος του έργου και θα γίνει αμφίδρομη κίνηση στις δύο λωρίδες με κατεύθυνση Λεμεσό – Πάφο.  Επίσης, θα κλείσει η έξοδος για Λευκωσία από το νέο βόρειο κυκλικό κόμβο.
 
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.
 
Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE