ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλούν μέχρι και ζημίες και ζητούν χρήματα

ΚΥΠΡΟΣ – ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκαλούν μέχρι και ζημίες και ζητούν χρήματα

Προσοχή στις συναλλαγές με άγνωστους που παρουσιάζονται ως τεχνίτες και προσφέρονται να κάνουν διάφορες εργασίες σε σπίτια, συστήνει η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευση της ομάδας, ‘Παρατηρητές Καϊμακλίου Ομορφίτας’, κάνει λόγο για πρόσωπα που παρουσιάζονται σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ως τεχνίτες και προσφέρονται να κάνουν διάφορες οικοδομικές ή άλλες εργασίες σε σπίτια σε χαμηλές τιμές.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε, τα εν λόγω πρόσωπα, μετά την αποπεράτωση των εργασιών τους, ζητούν μεγαλύτερα ποσά, ακόμα και για κακοτεχνίες ή ζημιές που ίσως προκαλούν σε οικίες.

Λόγω των πιο πάνω, στην ανακοίνωση των Παρατηρητών της Γειτονιάς Καϊμακλίου – Ομορφίτας, συστήνεται η προσοχή στο κοινό, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό στις συναλλαγές του με άγνωστους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Το Σάββατο 25/5 η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Πανέτοιμοι για συνέχιση προσπάθειας»

Συνάντηση με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα έχει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε εκ νέου την ετοιμότητα της ε/κ πλευράς για συνέχιση της προσπάθειας επανεκκίνησης των διαπραγματεύσεων.