Αδυνατεί να εισπράξει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας – Του χρωστούν εκατομμύρια

Αδυνατεί να εισπράξει το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας – Του χρωστούν εκατομμύρια

Εκατομμύρια ευρώ τα καθυστερημένα έσοδα του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας.

Στα €18,9 εκατομμύρια ανήλθαν τα καθυστερημένα έσοδα του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας στις 31 Δεκεμβρίου του 2017, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με ειδική έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Ειδικότερα, στην έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας αναφέρεται ότι τα καθυστερημένα έσοδα που αφορούν, μεταξύ άλλων, Τέλη άδειας χρήσης υποστατικών και χώρων ανέρχονται στα €7,82 εκ., Επιβατικά τέλη στα €4,66 εκ., Τέλη αεροδρομίου στα €4,83 εκ., Τέλη έρευνας αεροπλοϊμότητας στα €235.106 και Παροχή υπηρεσιών στον επενδυτή (Hermes) στα €1,25 εκ.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE