ΚΥΠΡΟΣ: Τραγικό! Περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα για να μετακινήσουν πάσσαλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Τραγικό! Περιμένουν να θρηνήσουμε θύματα για να μετακινήσουν πάσσαλο  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πραγματικά είναι να διερωτάσαι τι συμβαίνει σε αυτό τον τόπο.

Ο λόγος για πάσσαλο ηλεκτροδότησης που τοποθετήθηκε σχεδόν στη μέση του δρόμου σε κατοικημένη περιοχή στον Ύψωνα.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο δρόμος φτιάχτηκε πριν από λίγους μήνες όμως ο πάσσαλος της ΑΗΚ παρέμεινε εκεί. Τοποθετημένος σχεδόν στην μέση του δρόμου και μάλιστα για να φαίνεται το βράδυ, έχει τοποθετηθεί (πρόχειρα) φωσφορούχα κολλητική ταινία (αυτοκόλλητο) έτσι ώστε να την διακρίνουν(;) τα βράδια οι οδηγοί.

Το ερώτημα φυσικά παραμείνει. Είναι τόσο δύσκολο να μεταφερθεί ένας πάσσαλος από το σημείο που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο ή θα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα;

Να σημειώσουμε πως το συγκείμενο σημείο βρίσκεται πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Σάββα στον Υψωνα. Μάλιστα όπως μας αναφέρθηκε πρόκειται για νεόδμητη περιοχή που αναπτύσσεται ραγδαία το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση συμπολίτη μας.

«Εστόλισαν τον στύλο και το σύρμα με αυτοκόλλητα φωσφόρου για να προσέχουν οι οδηγοί και βρίσκεται στην μέση της λωρίδας με ελάχιστο φωτισμό. Γύρω γύρω σπίτια σε κατοικημένη περιοχή στον Ύψωνα. Είναι πολύ δύσκολο να τον μεταφέρει η ΑΗΚ στο απέναντι πεζοδρόμιο? Μόνο στην Κύπρο......»

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE