Φουλάρουν για Ομόνοια στο Κολόσσι – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φουλάρουν για Ομόνοια στο Κολόσσι – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χωρις απρόοπτα συνεχίστηκε σήμερα (10/05) η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πλην του Κωνσταντίνου Μακρίδη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου των «γαλάζιων»:

«Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του Κυριακάτικου (13/5) αγώνα με την Ομόνοια στο ΓΣΠ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta 2017-2018.

Όλοι ποδοσφαιριστές πλην του Κωνσταντίνου Μακρίδη ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και είναι πανέτοιμοι για τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Πέμπτης από το επίσημο κανάλι της ομάδας μας στο Instagram:»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Ο Αβέρωφ έριξε το γάντι στην Αννίτα -Το κυπριακό πάνω από τον ΔΗΣΥ και η δύσκολη εξίσωση των Προεδρικών

Η συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028, μπορεί να μην έχει ακόμη επίσημα ανοίξει, στον ΔΗΣΥ, όμως, οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη γίνει. Και μάλιστα δημόσια.

BEST OF TOTHEMAONLINE