Νουθεσίες Ρωσίας σε Ιράν και Ισραήλ για αποκλιμάκωση

Νουθεσίες Ρωσίας σε Ιράν και Ισραήλ για αποκλιμάκωση

«Είναι πολύ ανησυχητικό. Πρέπει να γίνει δουλειά για την αποκλιμάκωση των εντάσεων (...) Ήρθαμε σε επαφή με όλα τα μέρη και τα καλούμε όλα να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση», δήλωσε ο Μπογκντάνοφ στα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Εξάλλου ο Σεργκέι Ριαμπκόφ, επίσης υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, δήλωσε σήμερα, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφάξ, πως η Μόσχα είναι σταθερά προσηλωμένη στη συνέχιση της εμβάθυνσης των σχέσεών της με το Ιράν, παρά την απόφαση των ΗΠΑ να αποχωρήσουν από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα και να επιβάλουν νέες κυρώσεις στην Τεχεράνη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE