Σοβαρό ατύχημα στο ύψος του στρατοπέδου της Κλήρου

Σοβαρό ατύχημα στο ύψος του στρατοπέδου της Κλήρου

Σοβαρό τροχαίο ατυχήματα σημειώθηκε γύρω στις 11:15 το πρωί της Πέμπτης (10/05) στην Επαρχία Λευκωσίας και συγκεκριμένα στο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου, στο ύψος του στρατοπέδου της Κλήρου.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τροχαίο με πολυτραυματια.

Βυτιοφόρο στην προσπάθεια του να κάνει στροφή προς τα δεξιά, συγκρούστηκε με όχημα BMW Χ5, που οδηγούσε γυναίκα, η οποία εκείνη την στιγμή επιχειρούσε να προσπεράσει.

Τα δυο οχήματα συγκρουστήκαν πλαγιά με τους δυο οδηγούς να τραυματίζονται.

Να σημειώσουμε πως και τα δυο πρόσωπα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Προεδρικές 2028: Ο ΔΗΣΥ αναζητεί πρωταγωνιστικό ρόλο, το ΑΚΕΛ χαράζει στρατηγική και οι συμμαχίες μπαίνουν στο τραπέζι

Από την απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να μην διεκδικήσει το προεδρικό χρίσμα έως τις προειδοποιήσεις Παμπορίδη για επανάληψη του 2023 και τον οδικό χάρτη του ΑΚΕΛ, οι πολιτικές διεργασίες για την Προεδρία της Δημοκρατίας αποκτούν σταδιακά σαφέστερο προσανατολισμό.