Νέα κόντρα Φαίδωνος-Αγγελίδη – «Επίορκοι στην ΥΚΑΝ»

Νέα κόντρα Φαίδωνος-Αγγελίδη – «Επίορκοι στην ΥΚΑΝ»

Στοιχεία σε συναντήσεις που είχε στο Αρχηγείο Αστυνομίας και στο υπουργείο Δικαιοσύνης φέρεται να έδωσε ο δήμαρχος Πάφου για εγκληματική στοιχεία στην πόλη.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου ο Φαίδωνας Φαίδωνος κατηγόρησε εκ νέου την Αστυνομία για απραξία και αναποτελεσματικότητα, επαναλαμβάνοντας ότι μέλη της δύναμης ήξεραν γεγονότα.

Κάποιοι, όπως είπε, ενημερώνουν επηρεαζόμενους για τους οποίους δίνει καταθέσεις, ενώ αναφέρθηκε σε «επίορκους» που υπηρετούν στην Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών.

Ο δήμαρχος Πάφου, υποστήριξε ότι η Αστυνομία γνωρίζει το συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι κατασκευαστής όλων σχεδόν των βομβών στην Κύπρο και διερωτήθηκε γιατί δεν τον συλλαμβάνει.

Κληθείς να σχολιάσει τα πιο πάνω, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, απέρριψε τις καταγγελίες του κ. Φαίδωνος.

Ο κ. Αγγελίδης, τόνισε ότι η Αστυνομία γνωρίζει για τη δράση εγκληματικών στοιχείων και προβαίνει στις δέουσες ενέργειες, επεξηγώντας ότι είναι άλλο να υπάρχει πληροφορία και άλλο μαρτυρίες.

«Έχει όλες τις απαντήσεις η Αστυνομία», υπογράμμισε απαντώντας για τον κατασκευαστή βομβών, ενώ δήλωσε ότι οι δημόσιες τοποθετήσεις μπορεί να επηρεάσουν τις έρευνες και το ανακριτικό έργο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας τόνισε ότι δεν δόθηκαν στοιχεία από τον κ. Φαίδωνος αλλά γενικές αναφορές για τα ναρκωτικά, τον τζόγο και την ηχορύπανση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE