ΣΥΡΙΑ: Ισχυρές εκρήξεις στη Δαμασκό - «Ισραηλινοί πύραυλοι»

ΣΥΡΙΑ: Ισχυρές εκρήξεις στη Δαμασκό - «Ισραηλινοί πύραυλοι»

Αλλεπάλληλες, ισχυρές εκρήξεις ακούγονται τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (10/5) στη συριακή πρωτεύουσα, ενώ αεροσκάφη κάνουν μαζικά υπερπτήσεις στον εναέριο χώρο της πόλης, μεταδίδει ανταποκριτής του Γαλλικού Πρακτορείου στη Δαμασκό.

Από την πλευρά του, το συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι «ισραηλινοί πύραυλοι αναχαιτίζονται από την αντιαεροπορική άμυνα και καταρρίπτονται ο ένας μετά τον άλλον».

Σύμφωνα με το SANA, ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια νύχτα την ισραηλινή επικράτεια.

Κατά το συριακό πρακτορείο, ισραηλινά αεροσκάφη βάλλουν πάνω από τα κατεχόμενα Παλαιστινιακά Εδάφη και στοχοθέτησαν μεταξύ άλλων την πόλη Μπάαθ, στην επαρχία Κουνέιτρα.

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο αλ Ιχμπαρίγια μεταδίδει απευθείας πλάνα από τις συστοιχίες της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας καθώς ανοίγουν πυρ για να αναχαιτίσουν τους ισραηλινούς πυραύλους.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE