Τρίτο σερί κύπελλο και… χαϊδεύει το νταμπλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτο σερί κύπελλο και… χαϊδεύει το νταμπλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυπελλούχος Ουκρανίας για δωδέκατη φορά στην ιστορία της και τρίτη συνεχή στέφθηκε η Σαχτάρ. Στον τελικό που έγινε στη «Ντίπρο Αρένα» επικράτησε 2-0 της Ντιναμό Κιέβου και είναι κοντά και στο νταμπλ, καθώς έχει μεγάλο προβάδισμα για να πάρει και το πρωτάθλημα.

Ο Φακούντο Φερέιρα με προβολή στο 47’ και ο Γιάροσλαβ Ρακίτσκι στο 61’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχαν τα γκολ για την ομάδα του Πάουλο Φονσέκα.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE