ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα μπουντρούμια των κατεχομένων 43χρονος- Τον αναζητούσε με αγωνία η οικογένεια του

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Στα μπουντρούμια των κατεχομένων 43χρονος- Τον αναζητούσε με αγωνία η οικογένεια του

Από τις 4 Μαΐου είχε να δώσει σημεία ζωής ο 44χρονος με αποτέλεσμα η οικογένεια του να τον ψάχνει και να ενημερωθεί για την εξαφάνιση του την Αστυνομία η οποία ζητούσε και τη βοήθεια του κοινού για εντοπισμό του.

Τελικά στις 9 Μαίου, πέντε μέρες μετά, η Αστυνομία ενημερώθηκε πως ο 44χρονος Μαθιου Χρυσάφη, είναι τελικά φυλακισμένος, στα μπουντρούμια των κατεχομένων, κατηγορούμενος για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή του ψευδοκράτους.

Διαβάστε την αστυνομική ανακοίνωση:

Αναφορικά Αστυνομική Ανακοίνωση ημερομηνίας 7 Μαΐου 2018, που αφορούσε ελλείπον πρόσωπο, ηλικίας 44 χρονών, κάτοικο επαρχίας Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων για εντοπισμό του, λήφθηκε ενημέρωση μέσω της Δικοινοτικής Ομάδας Επαφής σύμφωνα με την οποία, συνελήφθη παράνομα από τις κατοχικές αρχές, για είσοδο σε στρατιωτική περιοχή. Σύμφωνα πάντα με την ενημέρωση, ο 44χρονος κρατείται στις παράνομες φυλακές του ψευδοκράτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE