Ο «Λύμπε» για… «ψώνια» από Κύπρο και για τον τελικό κυπέλλου

Ο «Λύμπε» για… «ψώνια» από Κύπρο και για τον τελικό κυπέλλου

Φιλοξενούμενος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Επέλαση» του ΣΠΟΡ FM 95,0 ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (09-05-2018) ο τεχνικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ΑΕΚ Αθηνών, ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο «Λύμπε» ερωτήθηκε εάν σκοπεύει να… «ψωνίσει» από Κύπρο παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΚ Αθηνών, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι τοποθετήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου για αυτά:

Για το αν θα ψωνίσει από Κύπρο «Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στο νησί, καλό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα».

Για τον τελικό κυπέλλου «Εγώ θα ήθελα όλο το γήπεδο να ήταν γεμάτο και από τις δυο ομάδες με οικογένειες και παιδιά. Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες με κοινή ιστορία και προβλήματα. Ένα γεγονός που δε προκαλούσε συζήτηση σε όλη την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε το νταμπλ, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Συνάντηση-«κλειδί» για το Κυπριακό - Εντείνονται οι διεργασίες για επανέναρξη συνομιλιών

Νέα συνάντηση αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Μαΐου, στις 16:00, μεταξύ του Νίκος Χριστοδουλίδης και του Τουφάν Έρχιουρμαν, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων επαφών για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE