Ο «Λύμπε» για… «ψώνια» από Κύπρο και για τον τελικό κυπέλλου

Ο «Λύμπε» για… «ψώνια» από Κύπρο και για τον τελικό κυπέλλου

Φιλοξενούμενος της ραδιοφωνικής εκπομπής «Επέλαση» του ΣΠΟΡ FM 95,0 ήταν το απόγευμα της Τετάρτης (09-05-2018) ο τεχνικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Ελλάδας, ΑΕΚ Αθηνών, ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Μεταξύ άλλων, ο «Λύμπε» ερωτήθηκε εάν σκοπεύει να… «ψωνίσει» από Κύπρο παίκτες για λογαριασμό της ΑΕΚ Αθηνών, ενώ αναφέρθηκε και στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Οι τοποθετήσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου για αυτά:

Για το αν θα ψωνίσει από Κύπρο «Ποτέ δεν ξέρεις. Υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες στο νησί, καλό πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και ποτέ δεν ξέρεις πως έρχονται τα πράγματα».

Για τον τελικό κυπέλλου «Εγώ θα ήθελα όλο το γήπεδο να ήταν γεμάτο και από τις δυο ομάδες με οικογένειες και παιδιά. Παίζουν δυο ιστορικές ομάδες με κοινή ιστορία και προβλήματα. Ένα γεγονός που δε προκαλούσε συζήτηση σε όλη την Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, καλούς παίκτες. Εμείς θέλουμε το νταμπλ, εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και ο καλύτερος να κερδίσει».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.