«Δίνει» κατασκευαστή βομβών από την Λεμεσό ο Φαίδωνος

«Δίνει» κατασκευαστή βομβών από την Λεμεσό ο Φαίδωνος

Βόμβα για… παρασκευαστή βομβών από τον Δήμαρχο Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος.

Σε γραπτή τοποθέτησή του προς τα Μ.Μ.Ε. κι απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης Ιωνά Νικολάου, αναφέρει πως είναι τοις πάσι γνωστό ποιος αναλαμβάνει να παρασκευάσει εκρηκτικούς μηχανισμούς για λογαριασμό του κυπριακού υποκόσμου.

Μάλιστα, προσπαθεί να ‘φωτογραφίσει’ το εν λόγω πρόσωπο, λέγοντας πως διαμένει σε προάστιο της Λεμεσού.

Ταυτόχρονα, αφήνει σαφέστατες αιχμές και κατά του ίδιου του υπουργού αλλά και του Αρχηγού Αστυνομίας.

«Κύριε υπουργέ ο κατασκευαστής σχεδόν όλων των βομβών στην Κύπρο είναι συγκεκριμένο πρόσωπο σε προάστιο της Λεμεσού. Ο Αρχηγός γνωρίζει μήπως θέλετε να έρθω να δώσω και κατάθεση;» σημειώνει ο Φαίδωνος στην γραπτή τοποθέτησή του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE